Riool Ontstoppen 
Roermond

Wij ontstoppen uw riool!

Wij helpen u graag!

Riool Ontstoppen Roermond

Riool Ontstoppen Roermond? Heeft u een verstopt riool? Een rioolverstopping is vaak lastig om zelf top te lossen. U heeft dan simpelweg niet het materieel in huis om de blokkade af te breken. Ontstoppingsdienst Roermond helpt u graag!
Onze vakmannen maken gebruik van professionele ontstoppingsmachines die elke verstopping kunnen opsporen en verhelpen. Maak daarom vandaag nog een afspraak met Ontstoppingsbedrijf Roermond.

Wilt u de hulp van Ontstoppingsdienst Roermond inschakelen voor een rioolverstopping? Neem dan gerust contact op via 0475 205 180. Riool Ontstoppen Roermond helpt u graag!

Onze beloften.

R

3 maanden garantie

R

Geen voorrijkosten

R

24/7 spoedservice

R

Deskundige loodgieters

R

30+ jaar ervaring

R

Gratis offerte

Riool Ontstoppingsdienst Roermond

Services

Ontstoppingsdienst Roermond

Afvoer ontstoppen

Gootsteen ontstoppen

Loodgieter

Ontstoppen

Ontstoppingsbedrijf

Riool ontstoppen

Wc verstopt

Gratis offerte

0475 205 180

Kwartier van te voren werd ik gebeld door de monteur. Heldere communicatie, vriendelijk en heel netjes. Afvoer ontstopt en wat tips gekregen om het in de toekomst te voorkomen. Dik tevreden over de service.

Bas

Wij hadden last van een verstopping in het riool van onze nieuwe woning in Roermond. We zijn erg goed geholpen door een vriendelijke monteur van Ontstoppingsdienst Roermond.

Lilian

Eenvoudig telefonisch een afspraak gemaakt met de telefoniste. Binnen een paar uur was de loodgieter ter plaatse. In minder dan 45 minuten was de verstopping verholpen en was alles netjes opgeruimd. Bedankt Rens!

Ronald

Werkwijze Ontstoppingsdienst

1

Inspectie

De loodgieter inspecteert het te ontstoppen probleem.

2

Gratis offerte

De loodgieter stelt een gratis offerte op voor de ontstopping.

3

Ontstopping

Wanneer u akkoord gaat met de offerte wordt de verstopping direct opgelost.

Heeft u een verstopping?

Neem vrijblijvend contact op voor persoonlijk advies.

24/7

Ontstoppingsbedrijf Roermond

Het werkgebied van Ontstoppingsdienst Roermond is geheel Roermond en de nabije omgeving. Verder maakt het onze vakmannen niet uit waar u precies woont, wij rekenen geen voorrijkosten!
Het maakt niet uit wat voor verstopping u heeft, wij ontstoppen alles wat op het riool is aangesloten. Daarnaast kunt u ons ook bereiken voor andere rioolproblemen zoals een leidingbreuk of verzakking in het riool.

Wij hebben veel ervaring met het repareren of aanleggen van riolering en kunnen de staat van de riolering ook goed in kaart brengen met behulp van een rioolinspectie met camera.

Heeft u een verstopping of een ander rioolprobleem waar u de hulp van Ontstoppingsbedrijf Roermond voor nodig heeft? Neem dan gerust contact op voor een afspraak via 0475 205 180.

Riool Ontstoppen Roermond
Roermond Gootsteen Verstopping

Jaren Ervaring

Loodgieter Ontstoppingdienst Roermond
Roermond Riool Ontstoppen

Tot stand komen

Hoe ontstaan rioolverstoppingen?

Het ontstaat van een rioolverstopping kan soms maanden duren. Dit komt omdat het meestal begint met een kleine ophoping van vuil dat blijft kleven aan de binnenwand van de afvoer. Dit wordt hard waardoor nog meer vuil achter de ophoping blijft steken.
In de loop der tijd wordt de ophoping steeds groter totdat de blokkade zo groot wordt dat het water er niet meer goed langsheen kan stromen. Dit is het moment dat u merkt dat de afvoer minder goed functioneert. Het is aan te raden om dan snel actie te ondernemen voordat de afvoer helemaal verstopt zit.

Een verstopping kan ook ontstaan doordat de riolering in slechte staat is. De riolering kan verouderd zijn en daarnaast is het zo dat de riolering vroeger aangelegd werd met gresbuizen. Boomwortels kunnen vrij makkelijk door dit materiaal heen groeien.

De boomwortels veroorzaken dan een ophoping die uiteindelijk leidt tot een verstopping. Dit is dan niet zomaar te ontstoppen. De riolering zou dan goed bekeken moeten worden om te bepalen hoe groot stuk er vervangen moet worden.

Tot slot kunnen verstoppingen ontstaan doordat de afvoer of riolering niet goed is aangelegd. Het kan bijvoorbeeld zijn dat de afschot niet goed is of dat er te veel bochten zijn aangelegd. Het water stroomt dan niet voldoende waardoor er ophopingen ontstaan.

Heeft u last van een rioolverstopping? Wij komen u graag helpen! Neem gerust contact op voor een afspraak met Ontstoppingsdienst Roermond via 0475 205 180.

Doe het zelf!

Zelf uw riool ontstoppen

Voor de mensen die het toch willen proberen om zelf het riool te ontstoppen, hebben wij hieronder op deze pagina een aantal methodes beschreven. Hopelijk lukt het u om de verstopping te verhelpen maar met een rioolverstopping is dit vaak erg lastig.
Het is in ieder geval belangrijk dat u achterhaalt waar de verstopping zit. Zit de verstopping dicht bij de afvoer of zit de verstopping diep in het riool? Een diep gelegen rioolverstopping is vrijwel niet zelf op te lossen, dan kunt u te weinig druk uitoefenen op de blokkade.

Is het onduidelijk waar de verstopping precies zit? Dan is het aan te raden om in meerdere afvoeren een emmer met water te gieten. Zo kunt u zien tussen welke afvoer en het riool een verstopping zit.

Het is vaak een diep gelegen verstopping als meerdere afvoeren minder goed functioneren. In dat geval kunt u beter direct een ontstoppingsbedrijf inschakelen om de riolering te ontstoppen en wellicht gelijk ook reinigen zodat de afvoerbuizen weer schoon zijn.

Neem gerust contact op met Ontstoppingsdienst Roermond als u uw verstopping liever laat verhelpen door een ervaren vakman. Wij zijn te bereiken op 0475 205 180.

Roermond Wc Verstopt
Riool Verstopt Roermond
Ontstoppingsdienst Roermond
Riool Ontstoppen Roermond Veermachine

Ontstoppingsveer

Riool ontstoppen met een ontstoppingsveer

De ontstoppingsveer is de methode bij uitstek voor hardnekkige verstoppingen. Met de stalen veer kunt u de blokkade afbreken zodat het weggespoeld kan worden. Het risico hierbij is wel dat u ook schade aan kunt richten aan de afvoer.
U zou niet de eerste zijn die vast komt te zitten met de veer in de afvoer. Het is daarom erg belangrijk om uiterst voorzichtig te werk te gaan. Hieronder hebben wij een stappenplan beschreven die u kunt volgen om de afvoer te ontstoppen met een ontstoppingsveer:

Stap 1: Duw de veer zo diep mogelijk afvoer in, wees voorzichtig.

Stap 2: Afvoerleidingen bevatten meestal bochten. Om kunt langs de bocht komen door met beleid te draaien en te duwen aan de veer.

Stap 3: Als u de verstopping bereikt denkt te hebben kunt u de blokkade losmaken van de wanden door te draaien, duwen en trekken aan de veer. Let op, wees voorzichtig.

Stap 4: Controleer of de afvoer weer goed functioneert door een emmer warm water leeg te gieten in de afvoer. Zo kunt u ook eventuele resten wegspoelen.

Niet gelukt? Dan zit de verstopping waarschijnlijk te diep om er bij te komen met uw ontstoppingsveer. Wij kunnen met onze veermachine eenvoudig de gehele afvoer en de riolering ontstoppen.

Hogedrukreiniger

Rioolverstopping verhelpen met een hogedrukreiniger

Een hogedrukreiniger kunt u ook gebruiken om een riool verstopping te verhelpen. Dit is alleen een geschikte methode als het water nog wegstroomt. Als de afvoer helemaal verstopt zit kunt u deze methode niet toepassen. Dan komt het water weer terug omhoog.
Om waterschade te voorkomen is het dus verstandig om eerst te controleren of de afvoer nog voldoende doorstroming heeft om de krachtige waterstraal van de hogedrukreiniger op te vangen. Als dit niet het geval is kunt u het beter niet doen.

Wilt u het toch proberen? Hieronder hebben wij een stappenplan beschreven die u kunt volgen om de afvoer te ontstoppen met een hogedrukreiniger. Hopelijk lukt het om de verstopping te verhelpen door de afvoer schoon te spuiten.

Stap 1: Druk de hogedrukreiniger zo ver mogelijk in de afvoer.

Stap 2: Spuit een aantal seconden om te kijken of het werkt

Stap 3: Komt het water niet omhoog? Spoel de leiding een aantal minuten goed door.

Het is aan te raden om direct te stoppen op het moment dat u merkt dat de blokkade niet loskomt door de hogedrukreiniger. De ophoping is dan waarschijnlijk te hard om weg te spuiten. U kunt dan beter een ontstoppingsbedrijf inschakelen met professionele machines.

Ontstoppingsdienst Roermond helpt u graag met het ontstoppen en reinigen van uw afvoer. Neem gerust contact op voor een afspraak via 0475 205 180.

Afvoer Ontstoppingsbedrijf Roermond
Roermond Ontstoppen Riool
Ontstoppen Gootsteen Roermond
Ontstoppen Riool Roermond

Soda

Verstopt riool ontstoppen met soda

U kunt uw verstopte riool proberen te ontstoppen met soda, ook wel zuiveringszout genoemd. Soda heeft een ontvettende werking waardoor vet, olie, zeepresten en ander vuil loskomen van de binnenwanden van de afvoer.
Deze methode is zeer effectief voor bijvoorbeeld een verstopt doucheputje, wastafel of gootsteen. U kunt het natuurlijk ook proberen bij een verstopte wc of een andere verstopte afvoer.

Hoe dit werkt? Hieronder hebben wij een stappenplan beschreven die u kunt volgen om de afvoer te ontstoppen met soda en azijn:

Stap 1: Doe eerst een kopje soda in de afvoer en daarna een kopje azijn.
Stap 2: Laat het een paar uur of bijvoorbeeld een nacht inwerken.
Stap 3: Vul een bak of emmer met warm water.
Stap 4: Voeg hier een kopje soda en een kopje azijn aan toe en roer het door elkaar.
Stap 5: Giet de bak of emmer vanaf zo hoog mogelijk boven de afvoer leeg.

De hoogte zorgt ervoor dat het water extra druk geeft op de blokkade. Hopelijk is dit voldoende om de blokkade weg te spoelen. Als het gelukt is kunt u de afvoer nog eens goed doorspoelen door nog een emmer met warm water, soda en azijn in de afvoer te gieten.

Het is mogelijk dat u stap 1 t/m 5 nog een keer moet herhalen als u merkt dat het slechts licht verbeterd is. Als het water na de tweede poging nog steeds niet goed wegstroomt kunt u een andere methode proberen.

Als u zeker wilt weten dat het goed verholpen wordt kunt u de hulp van Ontstoppingsdienst Roermond inschakelen. Dan bent u ervan verzeker dat het vakkundig en snel wordt opgelost.

Wees voorzichtig

Vermijd deze ontstoppingsmiddelen

Wij adviseren u om geen gebruik te maken van chemische ontstoppingsmiddelen. De chemicaliën in deze middelen zijn schadelijk voor de afvoer, voor uzelf, en voor het milieu.
De bijtende werking van de chemicaliën zorgt ervoor dat de wanden van de afvoerbuizen aangetast worden. U kunt het ook beter niet op uw huid krijgen want dan loopt u het risico op een chemische verbranding.

Daarnaast komen er ook veel dampen vrij bij het gebruik van ontstoppingsmiddelen. Deze dampen zijn slecht voor de luchtwegen. U kunt hierdoor last krijgen van benauwdheid en veel moeten hoesten.

Veel middelen werken ook helemaal niet voor een hardnekkige verstopping. Onze vakmannen komen regelmatig bij klussen waar mensen al tevergeefs verschillende ontstoppingsmiddelen hebben gebruikt.
Of het middel nou wel of niet werk, al die chemicaliën zullen weggespoeld moeten worden door de afvoer. Hierdoor wordt het rioolwater vervuild en daarnaast is de afbraak van al die chemicaliën niet goed voor het milieu.

Ontstoppingsbedrijf Roermond adviseert u daarom om soda te gebruiken. Dit is een natuurlijk middel dat geen schade aan kan richten aan de afvoer, uzelf, of het milieu. Hieronder gaan wij dieper in over het gebruik van dit middel.

Ontstoppen Wc Roermond
Roermond Ontstoppen Afvoer
Roermond Ontstoppen Gootsteen
Gootsteen Ontstoppen Roermond

Gespecialiseerd loodgietersbedrijf

Een professionele ontstoppingsdienst

Bent u op zoek naar een professionele ontstoppingdienst in Roermond? Dan bent u bij Ontstoppingsdienst Roermond aan het goede adres, wij kunnen elke verstopping verhelpen.
Onze ervaren vakmannen werken doelgericht en effectief. Daarnaast zijn zij voorzien van de nieuwste apparatuur waarmee alle soorten verstoppingen opgespoord en verholpen kunnen worden.

De spoeddienst van Ontstoppingsbedrijf Roermond is 24/7 bereikbaar voor klussen die niet kunnen wachten. Anders plannen wij graag zo snel mogelijk een afspraak in.

U hoeft bij ons ook geen vervelende financiële verrassingen te verwachten. Ontstoppingsbedrijf Roermond werkt eerlijk en transparant door van te voren een prijsopgave te maken met de verwachte kosten. Dit kunnen wij op locatie goed inschatten.

In de prijsopgave staat welke werkzaamheden wij willen uitvoeren tegen welke prijs. De werkzaamheden worden pas gestart op het moment dat u akkoord bent met de prijsopgave.

Wilt u de zekerheid hebben dat de verstopping goed wordt verholpen? Bel dan gerust voor een afspraak met een collega van Ontstoppingsdienst Roermond via 0475 205 180.

Transparant

Tarieven Ontstoppingsdienst

Start tarief

Het vooronderzoek en het oplossen van de verstopping.

Een eenvoudige verstopping is binnen een halfuur opgelost.

R

Halfuur arbeid

R

Inclusief btw

98

Na start tarief

Verstopping niet opgelost binnen het eerste halfuur?

Dan rekenen we verder per kwartier.

R

Per extra kwartier arbeid

R

Inclusief btw

30

Garantie

Keert dezelfde verstopping binnen 3 maanden terug?

Dan lossen wij de verstopping gratis voor u op!

R

3 maanden garantie

Gratis prijsopgave

Ontstoppingsdienst Roermond
tot uw dienst

Heeft u te maken met een verstopping? Dan kunt u op Ontstoppingsdienst Roermond rekenen! Wij kunnen elke verstopping verhelpen. Neem gerust contact op met onze telefoniste om een gratis prijsopgave te ontvangen.

Bel ons vandaag: 0475 205 180

Verstoppingen verholpen

Jaren ervaring

Ervaren loodgieters

Onze dienstverlening

Services Ontstoppingsdienst

Riool Ontstoppen Roermond

Is uw riool verstopt geraakt? Wij staan voor u klaar! Maak gerust een afspraak met een collega!

Ontstoppingsdienst Roermond

Heeft u een verstopping? Neem dan contact op met Ontstoppingsdienst Roermond!

Afvoer Ontstoppen Roermond

Een verstopping in uw afvoer? Dat is vervelend. Neem contact op en wij verhelpen uw verstopping!

WC Verstopt Roermond

Zit uw toilet verstopt? Maak dan snel een afspraak en wij komen binnen
no-time bij u langs!

Loodgieter Roermond

Op zoek naar een loodgieter die uw riool- of afvoerproblemen kan verhelpen? Neem contact op!

Gootsteen Ontstoppen Roermond

Gootsteen verstopt? Wij kunnen u hiermee helpen! Vraag een offerte aan bij onze telefoniste.

Wie zijn wij?

Over Ontstoppingsdienst Roermond

Wij zijn gespecialiseerd in het verhelpen van verstoppingen en kunnen u ook helpen met andere rioolproblemen zoals stankoverlast, een leidingbreuk, of verzakking in het riool.

Ontstoppingsdienst Roermond heeft veel ervaring met het repareren of aanleggen van riolering. Als sinds 1992 houden wij ons bezig met dit prachtige vak.

Onze vakmannen weten, door ons werk als ontstoppingsbedrijf, ook precies hoe de riolering aangelegd moet worden om verstoppingen te voorkomen.

Betrouwbaarheid en kwaliteit, daar staat Ontstoppingsdienst Roermond garant voor. Zo ben u bij ons verzekerd van een goede ontstopping. En als de verstopping binnen enkele maanden terugkeert, dan heeft u in de meeste gevallen garantie op de ontstopping.

Heeft u een verstopping? Of heeft u een ander afvoer- of rioolprobleem? Wij komen u graag helpen! Neem gerust contact op via 0475 205 180 voor een afspraak met Ontstoppingsdienst Roermond.

Vraag & Antwoord

Frequently Asked Questions 

Hoe gaat Ontstoppingsdienst Roermond te werk?
U kunt telefonisch een afspraak inplannen bij Ontstoppingsdienst Roermond. Eén van onze vakmannen komt dan langs binnen het afgesproken tijdsblok.

Op locatie wordt het probleem eerst onderzocht. Vervolgens ontvangt u van ons een prijsopgave waarin de benodigde arbeidstijd en kosten van materiaal en/of machines vermeld staan. Zodra u akkoord bent, starten wij de werkzaamheden.

Heeft u vragen over onze werkwijze? Neem dan gerust contact op via 0475 205 180.

Kan ik mijn afspraak annuleren?
Ja, dat is mogelijk. Wij verzoeken u wel zo snel mogelijk te bellen naar 0475 205 180.

Wij adviseren u om uw situatie te bespreken met één van onze collega’s wanneer de verstopping plots opgelost is. Vaak is het dan zo dat de verstopping tijdelijk weg is en later weer voor problemen zorgt.

Op welk moment kan ik de monteur verwachten?
Tijdens het telefonisch inplannen van de afspraak wordt er met u een tijdblok afgesproken. U kunt verwachten dat de monteur binnen dit tijdsblok bij u aankomt.

U wordt geïnformeerd wanneer de monteur iets later is doordat een vorige afspraak uitloopt.

Hoe lang duurt een ontstopping gemiddeld?
Hoe lang een ontstopping duurt hangt af van de ernst van de verstopping. Meestal lukt het onze ontstoppers om de blokkade binnen 30 minuten te verwijderen.

Om u hier meer duidelijkheid over te geven maakt de onze ontstopper van te voren een prijsopgave met een inschatting van de benodigde arbeidstijd. We starten pas met de werkzaamheden nadat u akkoord bent gegaan met de opgestelde prijsopgave.

Wat kost het om mijn verstopping te verhelpen?
De kosten zijn afhankelijk van de ernst van de verstopping, de benodigde arbeidstijd, en eventuele materiaal- en machinekosten.

Daarom doet onze ontstoppers op locatie eerst onderzoek naar het probleem en wordt bepaald hoe het probleem het best opgelost kan worden. Vervolgens wordt er een vrijblijvende prijsopgave gemaakt.

Onze ontstopper gaat pas aan de slag met de werkzaamheden zodra u gezegd hebt dat u akkoord bent met de prijsopgave. Zo hopen wij vervelende financiële verrassingen achteraf te voorkomen.

Bekijk onze tarieven pagina voor een indicatie van de kosten.

Hoe kan ik afrekenen?
Onze voorkeur is een contactloze betaling via pin. Maar u kunt bij onze monteur op ook op andere manieren betalen zoals: een tikkie, IDEAL-link, of contant.
Ontvang ik een factuur?
U ontvangt, na het bezoek van onze monteur, een mail met de factuur.

Bij vragen over uw factuur kunt u contact opnemen via 0475 205 180.

Zit er garantie op de ontstopping?
Soms komt een verstopping binnen enkele maanden terug. Neem dan gerust contact met ons op. Als er geen bijzondere omstandigheden zijn, heeft u garantie op de ontstopping. De monteur geeft dit aan na de ontstopping of dit voor u van toepassing is.

U kunt via 0475 205 180 contact opnemen als u last heeft van een verstopping die binnen enkele maanden terug is gekeerd.

Welke werkzaamheden voert Ontstoppingsdienst Roermond uit?
Wij zijn gespecialiseerd in het verhelpen van verstoppingen. Daarnaast kunnen wij u helpen met andere rioolproblemen zoals stankoverlast, een leidingbreuk, of verzakking in het riool.

Ontstoppingsdienst Roermond heeft veel ervaring met het repareren of aanleggen van riolering. Wij voeren dit prachtige vak al sinds 1992 met plezier uit.

In welk gebied zijn jullie werkzaam?
Roermond en omliggende plaatsen is ons werkgebied. Waar u precies woont maakt verder niet uit, wij hanteren geen voorrijkosten!